notícies

Fem una pausa

Fem una pausa

Fem una pausa però ens tornem a veure a la Sala Zazie al setembre amb la temporada 2018-2019


EnFemme: la realitat del cross-dressing

EnFemme: la realitat del cross-dressing

Amb motiu del Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals i intersexuals (28 de juny), el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Cineclub Vilafranca organitzem la projecció del documental 'EnFemme'


Sessió especial de Petitet

Sessió especial de Petitet

Petitet, de Carles Bosch (Balseros, Bicicleta-cullera-poma), va ser la flamant guanyadora del Premi del Públic al DocsBarcelona d’aquest 2018. Inesperadament, l’emotiva història d’aquest palmero que persegueix un somni -a priori utòpic-, captiva i emociona al públic que omple la gran sala, provocant aplaudiments en plena projecció i una llarga aclamació en finalitzar.


DocsBarcelona

DocsBarcelona

Aquest 2018, el DocsBarcelona arriba a la seva 21a edició amb una programació plena de joies audiovisuals i activitats professionals. Un festival on es presenten els documentals més rellevants de l’escena internacional i que es celebra a Barcelona, del 16 al 27 de maig.


Tour D'A 2018

Tour D'A 2018

El D’A Film Festival de Barcelona arriba a la vuitena edició consolidant la seva aposta pel millor cinema del moment i acostant al públic de la ciutat el millor de les cinematografies contemporànies.


AMERICANA / Route 66 arriba a Vilafranca

AMERICANA / Route 66 arriba a Vilafranca

El Festival de Cinema Independent Nord-americà de Barcelona arriba a la Sala Zazie.