notícies

Cineclub Vilafranca celebra els seus primers 50 anys

Cineclub Vilafranca celebra els seus primers 50 anys

Cineclub fa 50 anys d’activitat ininterrompuda, iniciant un any ple d’actes que retran homenatge a la gent que, al llarg de tots aquests anys, ha gaudit de les nostres propostes, omplint les sales de cinema de Vilafranca.


Fem una pausa

Fem una pausa

Fem una pausa però ens tornem a veure a la Sala Zazie al setembre amb la temporada 2018-2019


EnFemme: la realitat del cross-dressing

EnFemme: la realitat del cross-dressing

Amb motiu del Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals i intersexuals (28 de juny), el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Cineclub Vilafranca organitzem la projecció del documental 'EnFemme'


Sessió especial de Petitet

Sessió especial de Petitet

Petitet, de Carles Bosch (Balseros, Bicicleta-cullera-poma), va ser la flamant guanyadora del Premi del Públic al DocsBarcelona d’aquest 2018. Inesperadament, l’emotiva història d’aquest palmero que persegueix un somni -a priori utòpic-, captiva i emociona al públic que omple la gran sala, provocant aplaudiments en plena projecció i una llarga aclamació en finalitzar.


DocsBarcelona

DocsBarcelona

Aquest 2018, el DocsBarcelona arriba a la seva 21a edició amb una programació plena de joies audiovisuals i activitats professionals. Un festival on es presenten els documentals més rellevants de l’escena internacional i que es celebra a Barcelona, del 16 al 27 de maig.


Tour D'A 2018

Tour D'A 2018

El D’A Film Festival de Barcelona arriba a la vuitena edició consolidant la seva aposta pel millor cinema del moment i acostant al públic de la ciutat el millor de les cinematografies contemporànies.