Carles Coll és el guanyador de la Travessa dels Oscar 2024 de Cineclub Vilafranca

Carles Coll és el guanyador de la Travessa dels Oscar 2024 de Cineclub Vilafranca

22/03/2024 | CineClub Vilafranca

La Travessa dels Oscars d’aquest any, organitzada per Cineclub Vilafranca, ja té guanyador. Es tracta de Carles Coll Vendrell, veí de Vilanova i la Geltrú, que ha encertat les 7 categories d’aquesta edició i ha sortit escollit en un sorteig entre els 57 finalistes que també han encertat totes les categories. En total 699 persones han participat en la Travessa, rècord de participació des de la seva recuperació fa algunes edicions.

Carles Coll s’ha endut els gairebé de 30 premis de la Travessa, oferts per diferents entitats i empreses que han col·laborat en la iniciativa. Entre ells, un any de soci gratuït de Cineclub Vilafranca, propostes enoturístiques, espectacles, llibres i molt més. La resta de finalistes podran gaudir d’un mes gratuït de Cineclub Vilafranca. El guanyador es va donar a conèixer el passat diumenge 17 de març al cinema Kubrick, en una sessió especial en què es fa el sorteig entre tots els finalistes, la filla de Carles Coll va recollir presencialment els premis i es va projectar la pel·lícula La sociedad de la nieve.

Cineclub Vilafranca celebra la bona salut de la Travessa (amb una participació que en les últimes dues edicions no ha parat de créixer) i valora la implicació per part de la majoria dels col·laboradors de l'any passat, que han tornat a confiar en el concurs i han continuat donant el seu suport a la iniciativa.