Torna la Travessa dels Oscars de Cineclub Vilafranca, amb gairebé 30 premis

Torna la Travessa dels Oscars de Cineclub Vilafranca, amb gairebé 30 premis

10/02/2024 | CineClub Vilafranca

Un any més, Cineclub Vilafranca organitza la Travessa dels Oscars, la popular iniciativa al voltant dels guardons més importants del cinema que es concedeixen el pròxim 10 de març. La travessa ofereix gairebé 30 premis, oferts per diferents entitats i empreses que han col·laborat en la iniciativa: un any de soci gratuït de Cineclub Vilafranca, espectacles i propostes culturals, activitats d'oci, degustacions, propostes enoturístiques, llibres i molt més.

La Travessa dels Oscars, organitzada originalment pel cinema Bogart, es va recuperar fa 10 anys i en l'edició de l'any passat va fer rècord de participació d'aquesta nova etapa.

Es podrà participar fins diumenge 10 de març, mitjançant les butlletes que ja es poden trobar al vestíbul del Kubrick Cinema i a la sala Zazie-Casal o través d'aquest formulari en línia que també hi ha publicat a la web de Cineclub Vilafranca i de Kubrick Cinema:

https://bit.ly/TravessaCCV2024

Només s'admet una travessa per persona. Qui tingui un major nombre d'encerts a la travessa serà la persona guanyadora. En cas d'empat, es farà un sorteig entre les encertants. Si no hi ha cap encertant total, quedaran finalistes les travesses amb més encerts.

Mentre la travessa estigui activa, Cineclub Vilafranca projectarà diferents títols amb opcions de premis com Pobres criaturas, Sala de profesores, El color púrpura i Robot Dreams (que es tornarà a programar després d'aconseguir la nominació). Aquests títols se sumen a d'altres nominats i ja programats com Barbie, Oppenheimer, Los asesinos de la luna, Anatomía de una caída, Los que se quedan i La zona de interés, que han acumulat més de sis mil espectadors a Vilafranca.

Els premis s'entregaran en una sessió especial el cap de setmana següent als Oscars.