Cineclub Vilafranca reestrena la trilogia "El señor de los anillos" al Kubrick i en dies consecutius, amb motiu del 20è aniversari del final de la saga

Cineclub Vilafranca reestrena la trilogia "El señor de los anillos" al Kubrick i en dies consecutius, amb motiu del 20è aniversari del final de la saga

29/11/2023 | CineClub Vilafranca

Del 7 al 9 de desembre, Cineclub Vilafranca programarà de manera consecutiva al Kubrick Cinema les tres pel·lícules de la saga El señor de los anillos, la magnífica adaptació que va fer Peter Jackson del clàssic de J.R.R. Tolkien, en un dels viatges més èpics i emocionants de la història del cinema. Aprofitant que aquest any se celebra el 20è aniversari de l’estrena del títol que va tancar la saga, les tres pel·lícules s’han reestrenat als cinemes amb una versió estesa que inclou metratge addicional.

Per acompanyar l’esdeveniment, la Fleca Parés de Vilafranca elaborarà un pa especial de Lembas, segons la recepta èlfica de la pel·lícula per fer l’aliment que permet al protagonista emprendre el viatge cap a Mordor. El pa es podrà adquirir al quiosc del cinema Kubrick abans de les projeccions.

La trilogia començarà dijous 7 de desembre amb la projecció de El señor de los anillos: La comunidad del anillo. Continuarà amb El señor de los anillos: Las dos torres, que tindrà lloc divendres 8 de desembre. I acabarà amb El señor de los anillos: El retorno del rey, dissabte 9 de desembre. Totes les projeccions es faran a les 20h. A la taquilla del Kubrick es podrà comprar un abonament per veure les tres sessions a un preu especial de 15€ i també es podran adquirir entrades de manera independent per a cadascuna de les sessions.