Qui som?

A Cineclub Vilafranca fa 50 anys que estem bojos pel cine

Som més de 200 socis, però encara en volem ser més.

Per defensar el cinema de qualitat i projectar-lo en les millors condicions. Per veure bones pel·lícules en companyia Per fer una copa de vi o de cava mentre parlem dels nostres directors preferits o per recuperar aquells títols que ningú s’ha atrevit a estrenar. Perquè el cine està canviant i nosaltres volem ser-hi, fes-te soci de Cineclub Vilafranca i gaudeix del millor cinema.

Ara més que mai, necessitem la teva col·laboració per mirar diferent i per consolidar una programació de cinema de qualitat de dimecres a diumenge.

Carrer Escorxador, 19-21
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Telf. 615 38 21 29

DOCUMENTACIÓ

Estatuts del Cineclub Vilafranca 25 setembre 2018

Reglament intern 2018

Sala Zazie

Sala Zazie: un equipament cultural digitalitzat, renovat i obert a tothom

L’estrena de la Sala Zazie és resultat d’un projecte comú de les dues entitats iniciat fa més de quatre anys, quan Cineclub Vilafranca va començar a compaginar la seva activitat cineclubista amb la gestió de la sala 2 del Casal de Vilafranca, buscant una programació de qualitat, oberta i coherent per reactivar el cinema.

L’increment constant d’espectadors (fins arribar als més de 17.000 que van passar pel cinema l’any 2016) avalen un format de programació nascut de la tradició cineclubista (molt arrelada a Catalunya, de passió pel bon cinema i complicitat amb un públic proper i fidel) i enfortit amb nous models d’exhibició basats en l’autogestió.

Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Telf. 615 38 21 29