Del 3 al 6 d'octubre Cineclub Vilafranca s’afegeix a la Festa del Cinema amb 5 pel·lícules al Kubrick per només 3,50 € la sessió

Del 3 al 6 d'octubre Cineclub Vilafranca s’afegeix a la Festa del Cinema amb 5 pel·lícules al Kubrick per només 3,50 € la sessió

27/09/2022 | CineClub Vilafranca

Del 3 al 6 d’octubre, Cineclub Vilafranca ha preparat una programació molt especial al cinema Kubrick per celebrar la Festa del Cinema i veure bon cinema per només 3,50 €. Inclou 5 pel·lícules molt diferents, amb l'objectiu que diferents públics puguin gaudir del millor cinema recent: El test, No te preocupes querida, Pacifiction, Dragon Ball Super: Super Hero i Los renglones torcidos de Dios.

La primera edició de la Festa del Cinema es va fer l’any 2009, important una idea original de França. Durant aquests 13 anys i 18 edicions, s’ha convertit en una acció de referència per a la indústria i els espectadors.

El test: una comèdia sensacional i mordaç amb un immens repartiment. Què triaries, cent mil euros ara o un milió d’aquí a deu anys?

No te preocupes querida: un thriller de suspens elegant i lluminós amb una gran Florence Pugh. Una parella aparentment feliç viu en una plàcida comunitat estatunidenca. Però quan ella descobreix els detalls sobre el treball del seu marit, comença a fer-se preguntes.

Pacifiction: La nova pel·lícula del sempre inclassificable Albert Serra és una immersió enlluernadora en un paradís decadent i crepuscular. A l’illa de Tahití, a la Polinèsia Francesa, l’Alt Comissari de la República, De Roller, representant de l’Estat francès, és un home calculador de maneres impecables.

Dragon Ball Super: Super Hero: La nova pel·lícula de la mítica sèrie apel·la a tots els fans, amb grans homenatges a la cultura pop i al gènere dels superherois. Fa un temps, en Son Goku va destruir l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Ara, certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat els androides definitius

Los renglones torcidos de Dios: Un impecable drama negre que adapta un clàssic indispensable de la literatura. Alice, investigadora privada, ingresa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per a aconseguir proves del cas on treballa: la mort d’un intern en circumstàncies poc clares.

Tota la programació i horaris a:

https://www.kubrickcinema.cat/