Cineclub Vilafranca celebra el seu 54è aniversari amb la projecció de ‘Con faldas y a lo loco’ en 35mm

Cineclub Vilafranca celebra el seu 54è aniversari amb la projecció de ‘Con faldas y a lo loco’ en 35mm

25/10/2022 | CineClub Vilafranca

El proper dissabte 29 d’octubre a les 21.30 hores Cineclub Vilafranca ha organitzat una sessió especial al Cinema Kubrick per celebrar el seu 54è aniversari. Es projectarà la comèdia de Billy Wilder ‘Con faldas y a lo loco’, estrenada l’any 1959 i protagonitzada per Jack Lemmon, Marilyn Monroe i Tony Curtis. La projecció serà en versió original subtitulada al castellà i en 35mm, aprofitant el projector analògic que va funcionar al Cinema Kubrick des de la seva obertura l'any 1994 fins a principis de la dècada de 2010, quan es va instal·lar el nou projector digital.

Aquest acte, al que estan convidats tots els socis i sòcies de l’entitat, estarà obert també al públic i funcionarà amb taquilla inversa, per tal de que els assistents puguin fer una aportació voluntària que servirà per donar suport al projecte de Cineclub Vilafranca, que des del passat mes de juny gestiona les dues sales de cinema de la ciutat: el Cinema Kubrick i la Sala Zazie.

En finalitzar la projecció, els assistents podran gaudir d’una copa de cava per celebrar l’aniversari d’un cineclub històric que va celebrar la seva primera projecció l’octubre de 1968 amb la projecció de ‘Zazie en el metro’.