Cineclub Vilafranca renova la seva junta

Cineclub Vilafranca renova la seva junta

12/12/2021

El 29 de novembre Cineclub Vilafranca, entitat nascuda l’any 1968, va viure una jornada inèdita, ja que per primera vegada en la història de l’entitat es va presentar més d’una candidatura a l’elecció de la nova junta.  Després de les votacions dels socis i sòcies entre les dues candidatures que es van presentar, la guanyadora va ser + Cineclub, encapçalada per Jaume Felipe, que es va convertir en el nou president de Cineclub Vilafranca. 

La nova junta, totalment nova i renovadora, és un equip de persones que conjuguen experiència i ganes de treballar, il·lusió per renovar un projecte cultural i el convenciment que un cineclub ha de ser un referent cultural i un espai on es programa i es parli de cinema, aproximant la pluralitat de llenguatges i cinematografies al públic vilafranquí i penedesenc.

Entre els principals punts del programa de la nova junta es troben reforçar la projecció de cinema d’autor en versió original perquè sigui la columna vertebral de l’entitat, recuperar associats, enfortir la relació amb les entitats i institucions de la vila, tornar a formar part de projectes com el Most Festival i treballar per assegurar la viabilitat econòmica de l'entitat.

El nou president, Jaume Felipe, és soci de Cine Club des de 1997 hi havia participat de la junta entre 1997 i 2017. A més, és el director de la biblioteca Maria Àngels Torrents i Rosés de Sant Pere de Riudebtilles, des d’on dinamitza projectes de cinema per a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.
Acompanyen a Jaume Felipe en la nova junta Luchy Miquel, com a secretària, Joan de Déu Reyes, com a tresorer, i Jordi Cabestany, Pablo Sancho, Pep Puig, Sònia Parra i els expresidents Josep Maria Escofet i Pep Ferret.