Travessa dels Oscar 2022

Travessa dels Oscar 2022

21/02/2022 | Cineclub Vilafranca

El 27 de març del 2022 se celebrarà la 94a edició dels Òscar de Hollywood, una cita indispensable per a qualsevol cinèfil i un tema de conversa habitual entre els amants del setè art. Quan falten pocs dies pels premis més importants del cinema, per novè any consecutiu torna la Travessa dels Oscar a Vilafranca. D’aquesta manera Cineclub Vilafranca manté una tradició que es va recuperar l’any 2014 conjuntament amb el cinema Kubrick.

Aquest és un concurs completament gratuït en el qual cada participant només podrà omplir una butlleta en què marcarà els seus candidats a guanyar l’Òscar en les set categories principals: pel·lícula, direcció, actriu i actor principals, actriu i actor secundaris i pel·lícula internacional.

Les butlletes per participar es donaran a la taquilla de la Sala Zazie i també estarà activa la participació en línia a través d’aquest formulari. El termini d'admissió de les travesses serà el diumenge 27 de març de 2022.

L’afortunat o afortunada guanyarà un any de cinema gratis i molts premis més!

 

PREMIS

· Cineclub Vilafranca t'ofereix un passi anual gratuït amb accés a qualsevol de les projeccions de la nostra programació.

· Aiquempeto et convida a 5 de les seves sessions de risoteràpia.

· L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès t’obsequia amb 1 entrada doble per un dels espectacles de la temporada del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

· Àngels Pinyol, dissenyadora de l’estudi DISCULPI, et regala un quadre amb làmina de disseny propi

· Artèria - Espai formatiu de teatre i cant - et dóna una bossa de tela de marxandatge i una entrada doble per l'espectacle musical que realitzarà l’escola.

· Can Bruna et regala una sessió del seu nou joc d’escapisme (màxim per a 4 persones)

· Caram Caram t’obsequia amb un lot de productes ‘Tasta Comarca’.

· El Casal et convida a 2 entrades dobles a escollir entre qualsevol dels espectacles programats fins el desembre del 2022.

· El 3 de Vuit t’ofereix un any de subscripció gratuïta al seu setmanari.

· El Festival Hivernacle t’obsequia amb 1 abonament doble per a la seva 10a edició.

· La llibreria El Gerd t’ofereix un val de compra valorat en 30 €.

· La llibreria La Cultural et dóna a escollir un lot de llibres.

· Makondo et dóna 2 bosses de 250 g dels seus cafès especialitat (Tolima Colombia i Caldas Colombia).

· Masia Can Batlle Experience et regala "Un Brunch entre vinyes amb la Ruta&Tast".

· Pizzeria L’Era et convida a 2 pizzes (en modalitat de servei ‘Take away’).

· El músic i compositor Roger Subirana et dóna 3 dels seus discs.

​· Som Viatges et regala una caixa regal per un cap de setmana per a dues persones per Catalunya (consultar dates, segons disponibilitat).

· VINSEUM t’ofereix 1 entrada doble per a 1 sessió de Collita, 1 sessió de Brot i 1 sessió de Gran Reserva de la 11a edició del Most Festival; i 1 entrada doble per visitar el VINSEUM (fins el 31 de desembre de 2022).