Cineclub Vilafranca estrena al Kubrick “Loli Tormenta”, treball pòstum de Villaronga amb presència de la jove penedesenca Maria Anglada

Cineclub Vilafranca estrena al Kubrick “Loli Tormenta”, treball pòstum de Villaronga amb presència de la jove penedesenca Maria Anglada

28/03/2023 | CineClub Vilafranca

L’estrena de la comèdia Loli Tormenta al Kubrick Cinema gestionat per Cineclub Vilafranca serà molt especial. És la pel·lícula pòstuma del gran director Agustí Villaronga (que va morir el 22 de gener) i suposa el debut de la jove actriu penedesenca Maria Anglada Sellarès.

La pel·lícula s’estrena el 31 de març al Kubrick Cinema, i el diumenge 2 d’abril a les 18h es farà una sessió especial que comptarà amb la presència de la productora Marta Baldó i de l’actriu penedesenca Maria Anglada Sellarès.

Loli Tormenta és l’última pel·lícula del director mallorquí Agustí Villaronga, un nom clau del cinema de les últimes dècades amb títols com Pa negre o Incerta glòria que amb aquest treball va fer un gir cap a la comèdia esbojarrada i humanista. Està protagonitzada per Susi Sánchez (premi Goya a la millor actriu secundària per Cinco lobitos) i Celso Bugallo i compta amb la sorprenent presència de Fernando Esteso.

Explica la història de la Lola, una àvia moderna i caòtica que ha criat els seus dos nets després de la mort de la seva filla. Tots tres viuen en una casa senzilla als afores de Barcelona i no sospiten que la seva vida està a punt de canviar dràsticament: la Lola ha iniciat un procés avançat d’Alzheimer però els nens, que no volen separar-se d’ella, miraran d’amagar la seva malaltia amb enginy i fantasia.