Begonya Alcazar Bel és la guanyadora de la Travessa dels Oscar 2022 de Cineclub Vilafranca

Begonya Alcazar Bel és la guanyadora de la Travessa dels Oscar 2022 de Cineclub Vilafranca

06/04/2022 | Cineclub Vilafranca

La Travessa dels Oscars d’aquest any, organitzada per Cineclub Vilafranca, ja té guanyadora. Es tracta de Begonya Alcazar, veïna de Sitges, que ha encertat les 7 categories de la present edició i ha sortit escollida en un sorteig entre els 24 finalistes que també han encertat totes les categories. En total 380 persones han participat a la Travessa.

Begonya Alcazar s’ha endut els 18 premis de la Travessa, oferts per diferents entitats i empreses que han col·laborat en la iniciativa. Entre ells, un passi anual gratuït amb accés a qualsevol de les projeccions de la programació de Cineclub Vilafranca, propostes enoturístiques, espectacles, llibres i molt més. Els finalistes restants podran gaudir de tres sessions gratuïtes programades per Cineclub Vilafranca.

La valoració és molt positiva per part de Cineclub Vilafranca. Tot i les dificultats del sector cultural, el públic ha respost positivament i la participació s'ha mantingut molt semblant a la de l'any passat, tot i el tancament del cinema Kubrick. Les propostes cinematogràfiques més nominades s'han pogut veure al llarg d'aquestes darreres setmanes, animant així al públic a participar en el concurs. Valorar també la implicació per part de la majoria de col·laboradors de l'any passat, que han confiat plenament en el canvi d'organització del concurs i han continuat donant el seu suport a la iniciativa i amb els quals s'espera treballant en futures edicions.

El lliurament dels premis s’ha fet aquest dimarts 5 d'abril, a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca, amb una sessió especial on s’ha projectat la pel·lícula "CODA: Los sonidos del silencio", guanyadora als Premis Oscar a Millor pel·lícula, Guió adaptat i Actor secundari (Troy Kotsur). El film es podrà tornar a veure a la Sala Zazie durant la Setmana Santa.