Wagner engega la temporada de continguts alternatius al Kubrick, que a més d’òperes i ballets incorpora títols de pop i rock

Wagner engega la temporada de continguts alternatius al Kubrick, que a més d’òperes i ballets incorpora títols de pop i rock

13/09/2023 | CineClub Vilafranca

Cineclub Vilafranca engega la temporada regular de continguts alternatius al Kubrick Cinema el dimecres 20 de setembre a les 20.15h, amb l’òpera El oro del Rin, de Wagner. Com a novetat i fora del cicle regular de clàssics, aquest any també es projectaran títols al voltant del món del pop i el rock. Els dos primers són ABBA: The Movie - Fan Event (diumenge 24 de novembre, a les 20h) i Carlos. La historia de Santana (diumenge 1 d’octubre, a les 20h. Més endavant s’incorporaran noves temàtiques culturals.

La programació regular de continguts alternatius que comença dimecres 20 amb El oro del Rin inclou 7 òperes o concerts clàssics i 1 ballet en diferit, 6 òperes o concerts clàssics i 3 ballets en directe i acabarà el 14 de juny a les 20.00h amb el concert d’estiu de la Filarmònica de Berlín, on Gustavo Dudamel dirigirà la Sisena simfonia de Mahler. El preu de cada sessió és d’11 euros per a les òperes en diferit i de 13€ pels espectacles en directe (amb descomptes per als socis de Cineclub Vilafranca, membres de l’Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran i la compra anticipada). Aquestes sessions també inclouen una copa de cava i cafè i degustació per gentilesa de Makondo Cofee.

ABBA: The Movie - Fan Event captura els moments més emocionants de la reeixida gira d'ABBA a Austràlia i en una versió acabada de remasteritzar, també mostra escenes entre bastidors, oferint una mirada única a la mítica banda.

Carlos. La historia de Santana és un documental que combina entrevistes inèdites amb Santana i la seva família amb un extraordinari material d'arxiu mai vist. Un treball íntim i fascinant sobre aquest artista genial.

El preu d’aquestes sessions és de 9€, amb preu especial de 7€ per als socis de Cineclub Vilafranca i membres de l’Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran.

El cinema Kubrick va començar a projectar continguts alternatius el setembre del 2015 i l’any passat, amb més de 650 espectadors, es va recuperar el projecte de la mà de Cineclub Vilafranca, que gestiona el cinema actualment. Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Calendari de projeccions:

SETEMBRE

- EL ORO DEL RIN (òpera en directe, dimecres 20 de setembre a les 20.15h)

- ABBA: THE MOVIE - FAN EVENT (documental, diumenge 24 de setembre a les 20.00h)

 

OCTUBRE

- CARLOS. LA HISTORIA DE SANTANA (documental, diumenge 1 d’octubre a les 20.00h)

- SLEEPING BEAUTY (ballet en diferit, dilluns 9 d'octubre a les 18h)

- NABUCCO (òpera en diferit, dilluns 23 d'octubre a les 18h)

 

NOVEMBRE

- DON QUIXOTE (ballet en directe, dimarts 7 de novembre a les 20.15h)

- LA CENERENTOLA (òpera en diferit, dilluns 27 de novembre a les 18h)

 

DESEMBRE

- SOROLLA, LA EMOCIÓN DEL NATURAL (documental, dilluns 18 de desembre a les 18.00h)

- EL CASCANUECES (ballet en directe, dimarts 12 de desembre a les 20.15h)

 

GENER

- TURANDOT (òpera en diferit, dilluns 22 de gener a les 18h)

 

FEBRER

- MANON (òpera en directe, dimecres 7 de febrer a les 20.15h)

- J. KAUFMANN IN OPERA-ARENA 100 (concert d’òpera en diferit, dilluns 26 de febrer a les 18h)

 

MARÇ

- RIGOLETTO (òpera em diferit, dilluns 11 de març a les 18h)

- MADAMA BUTTERFLY (òpera en directe, dimarts 26 de març a les 20.15h)

 

ABRIL

- TOSCA (òpera en diferit, dilluns 15 d'abril a les 18h)

- EL LAGO DE LOS CISNES (ballet en directe, dimecres 24 d'abril a les 20.15h)

 

MAIG

- CARMEN (òpera en directe, dimecres 1 de maig a les 19.45h)

- LA BOHÈME (òpera en diferit, dilluns 27 de maig a les 18h)

 

JUNY

- ANDREA CHENIER (òpera en directe, dimarts 11 de juny a les 20.15h)

- CONCIERTO DE VERANO (concert clàssic en directe, divendres 14 de juny a les 20h)