La 25ª Mostra de films de dones arriba a Vilafranca amb el programa Itineràncies

La 25ª Mostra de films de dones arriba a Vilafranca amb el programa Itineràncies

27/09/2017

Cada sessió comptarà amb la presència d’una persona responsable de la Mostra Internacional de Films de Dones per conduir el debat amb el públic. Totes les sessions es faran els dimarts a les vuit del vespre a la sala Zazie, amb la col·laboració de Cineclub Vilafranca.

La primera sessió serà el 3 d’octubre. Es projectarà ‘Un’ora sola ti vorrei’, d’Alina Marazzi, un film col·lectiu que parteix de l’arxiu fílmic familiar de l’avi de la directora i que resulta ser una commovedora elegia sobre la figura materna.

La segona sessió, el 10 d’octubre, serà ‘Ama-san (Cazadoras de mar)’, de Cláudia Varejão, que parla de les dones que fan pesca submarina al poble de Wagu.

El 17 d’octubre hi haurà una nova sessió amb el programa de curtmetratges ‘Els treballs i els dies’. S’hi podran veure els curtmetratges ‘Área de descanso’, del Col·lectiu Hola, cariño, sobre les converses telefòniques entre camioners i les seves parelles; ‘Improvisación II’, de Virginia García del Pino, basat en les reflexions del pensador penedesenc Josep Maria Esquirol sobre el paper polític dels mitjans de comunicació; i ‘La sonrisa telefónica’, d’Aitziber Olaskoaga, una pel·lícula que explora qüestions relatives al treball contemporani i posa de manifest la rellevància política de documentar l’espai laboral.