Cineclub Vilafranca estrena sessions de cine familiar amb “Canta 2”

Cineclub Vilafranca estrena sessions de cine familiar amb “Canta 2”

16/03/2022 | Cineclub Vilafranca

¡Canta 2!, l’últim gran èxit d’animació, estrenarà les sessions de cine familiar de Cineclub Vilafranca. Es projectaran dues sessions a la Sala Zazie (al Teatre Casal): el dissabte 19 de març a les 17.30h (amb preus habituals i descompte per a menors fins a 12 anys) i el diumenge 20 de març en sessió matinal a les 11.30h (amb un preu especial de 3,90€ per a tots els públics).

Les sessions es faran sempre que hi hagi pel·lícules familiars importants i de qualitat, amb l'objectiu de recuperar un format d'estrenes per al públic infantil i familiar que Vilafranca havia perdut des del tancament del Cinema Kubrick, complementant així l'actual oferta de cinema familiar que ofereix el Casal de Vilafranca, amb el suport d'Òmnium Cultural, amb les sessions del Club Family. Properament es projectaran títols com Ainbo: la guerrera del Amazonas i El secreto de Vicky.

¡Canta 2! és la continuació de l’èxit de taquilla del 2016. Aquest nou film musical creat per l’estudi d’animació Illumination Entertainment arriba amb molt bones crítiques ii amb la promesa de fer riure, emocionar i passar-ho bé tant a petits com a grans. A la pel·lícula en Buster Moon i els seus amics hauran de persuadir una estrella del rock perquè s’uneixi a ells a l’estrena d’un nou espectacle