A l’agost torna el cine a la fresca als jardins de Cal Figarot, organitzat per Cineclub Vilafranca i Castellers de Vilafranca

A l’agost torna el cine a la fresca als jardins de Cal Figarot, organitzat per Cineclub Vilafranca i Castellers de Vilafranca

31/07/2023 | CineClub Vilafranca

Cineclub Vilafranca i Castellers de Vilafranca organitzen un any més el cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot. Aquest any les sessions es faran durant el mes d’agost, els dijous 3, 10 i 17, a les 21.45h amb entrada inversa (l’espectador decidirà el preu de la sessió).

El cicle començarà el dijous 3 d’agost amb "Historias para no contar", del director català Cesc Gay i amb una colla de grans actors. Cinc històries en clau de comèdia que narren situacions en les quals ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes.

Continuarà el dijous 10 d’agost amb "Cerdita", un sorprenent thriller premiat a Sitges, ben dirigit per la directora Carlota Pereda i amb una actuació principal realment impressionant de Laura Galán, guanyadora del Goya a Millor actriu revelació.

El dijous 17 d’agost la pel·lícula que tancarà les sessions a la fresca serà "20.000 especies de abejas", una tendra i delicada història sobre gènere i la bretxa generacional dirigida per Estibaliz Urresola i amb una meravellosa interpretació de la jove Sofía Otero, guanyadora de l’Os de Plata a la millor protagonista al darrer Festival de Berlín.

Més informació:

Historias para no contar:

http://www.cineclubvila.cat/ca/cartellera/historias-para-no-contar-cinema-a-la-fresca-cal-figarot/859

Cerdita:

http://www.cineclubvila.cat/ca/cartellera/cerdita-cinema-a-la-fresca-cal-figarot/860

20.000 especies de abejas:

http://www.cineclubvila.cat/ca/cartellera/20000-especies-de-abejas-cinema-a-la-fresca-cal-figarot/852