La travessa dels Oscar 2019

La travessa dels Oscar 2019

31/01/2019

La Travessa dels Oscar torna a Vilafranca del Penedès, com sempre, farcida de premis. El guanyador o guanyadora de la travessa d’enguany s’endurà els següents premis:

Kubrick Cinema t'ofereix un passi anual gra­tuït on tindras accés durant un any a qualsevol pel·lícula de la programació.
 
Cineclub Vilafranca et regala un any de soci, amb el qual tindràs accés gratuït a qualsevol pel·lícula.
 
• El Casal et convida a tres entrades dobles per a qualsevol espectacle de la seva programació, durant els mesos de març a juny de 2019.
 
Som Viatges et regala una caixa regal per un cap de setmana per a dues persones per Ca­talunya (consultar dates, segons disponibilitat).
 
• La Taverna lnzolia t'obsequia amb una caixa de vi i una de cava, cortesia del celler Giró del Gorner.
 
• La llibreria La Cultural et dóna a escollir un lot de llibres.
 
El 3 de Vuit et regala un any de subscripció gratuïta al seu setmanari.
 
Les butlletes per participar-hi es podran aconseguir a les taquilles del mateix Kubrick i a la Sala Zazie, així com descarregar-les en format PDF aquí i des del web de Kubrick. La inscripció també serà possible mitjançant aquest formulari online. El termini d’admissió de les butlletes serà fins diumenge 24 de febrer. Els premis s’atorgaran al Kubrick Cinema, dilluns 4 de març a les 21h, i tot seguit, a les 21:15h, hi haurà una projecció sorpresa.