Cineclub Vilafranca i A Contracorriente Films us porten cinema d’estrena a les vostres llars.

Cineclub Vilafranca i A Contracorriente Films us porten cinema d’estrena a les vostres llars.

07/04/2020

Ens adherim a la Sala Virtual de Cine iniciativa que promou A Contracorriente Films, junt  amb més de 70 sales de tot l’Estat, per seguir estrenant pel.lícules durant el confinament. Tots els aficionats al cinema en gaudireu en línia fins que la Sala Zazie pugui tornar a obrir les portes.

Us anirem oferint els titols disponibles a mesura que es vagin estrenant a la plataforma perquè els pogueu visionar durant 72 hores des dels vostres dispositius (Smart TV, web, mòbil i tauleta). Només cal registrar-vos, afegir el cupó “salavirtualcineclubvilafranca”, llogar la pel.lícula i a més contribuireu a mantenir-nos connectats, ajudant al nostre sector a sobreviure en circumstàncies tan adverses.

Amb el propòsit  d’arribar al públic penedesenc volem aportar alternatives, mantenir viva l’afició a venir a les sales i, tots junts, fer costat a les nostres distribuïdores fins que torni la normalitat, reunint recursos per complir els nostres compromisos i despeses.

T’agrada aquesta proposta? Utilitza el nostre cupó #salavirtualcineclubvilafranca i recolzaràs el cinema català en aquest difícil tràngol. “Ajuda’ns a estrenar”.