Ninjababy (Sala Zazie)

Ninjababy (Sala Zazie)

Sala Zazie

  • Dijous 7 de juliol de 2022, 20:15h (V.O.S.)
  • Divendres 8 de juliol de 2022, 21:30h (V.O.S.)

Comprar entrades

Amb només 23 anys la vida de Rakel canvia quan se’n adona que està embarassada. És il·lustradora i li encanta involucrar-se en projectes, però es debat sobre si està preparada per criar un nadó. La sorpresa arriba quan descobreix que està de sis mesos i no té opció d’avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense compromís, no sembla que tingui cap interès en ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar el seu “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

Commovedora i divertida a parts iguals, Ninjababy parla d’angoixa i por, i de les moltes cagades que ens esperen després de cada decisió important. Amb un guió molt intel·ligent que captura perfectament els pensaments de la seva protagonista, és un film que té gràcia i ganxo, sensibilitat i tendresa, simpatia i amargor. Una pel·lícula que ens recorda que, en el fons, tothom és una mica desastre i tampoc passa res.

Títol original: Ninjababy
Director: Yngvild Sve Flikke
Guió: Johan Fasting, Yngvild Sve Flikke, Inga Sætre.
Intèrprets: Kristine Kujath Thorp, Nader Khademi, Arthur Berning, Tora Christine Dietrichson, Silya Nymoen i Herman Tømmeraas.
Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys
Durada: 103 minuts
Idioma: Versió original subtitulada al castellà
Any: 2021
País: Noruega