Mentes maravillosas

Mentes maravillosas

Sala Zazie

  • Dissabte 21 de maig de 2022, 21:00h (V.O.S.)
  • Diumenge 22 de maig de 2022, 19:00h
  • Dimecres 25 de maig de 2022, 20:00h

Comprar entrades

Louis és un home solter que dirigeix una empresa funerària. Per casualitats de la vida, un dia es creuarà amb Igor, un noi amb paràlisi cerebral que reparteix verdures a domicili i passa gran part del seu temps llegint les obres de Sòcrates, Nietzsche i Spinoza. Junts emprendran un viatge a bord d'un cotxe fúnebre per transportar el cos d'una difunta fins al lloc on ha de ser enterrada, a poc a poc aniran entaulant una gran amistat i aprendran a estimar la vida tal ve, alliberant-se d'un mateix.

Cant a l’amistat i a la vida, aquesta comèdia francesa ofereix una mirada sincera a les persones amb discapacitat que acaba conquerint el cor de l’espectador. Amb un guió atraient que manté l’interès i l’acció entre riures continus, compta també amb una gran química entre els seus dos protagonistes, motius pels quals fou rebuda amb aplaudiments al Festival de Màlaga i es convertí en un èxit de taquilla a França fins al punt de ser comparada amb Intocable (2010).

Títol original: Presque
Director: Bernard Campan, Alexandre Jollien.
Guió: Bernard Campan, Alexandre Jollien, Hélène Grémillon.
Intèrprets: Bernard Campan, Alexandre Jollien, Tiphaine Daviot, Julie-Anne Roth, La Castou, Marie Benati i Marilyne Canto.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys.
Durada: 91 minuts
Idioma: Doblada al castellà / Versió original subtitulada al castellà
Any: 2021
País: França