Mari(dos) - Cinema Kubrick

Mari(dos) - Cinema Kubrick

Cinema Kubrick

  • Dimecres 29 de març de 2023, 18:00h

Comprar entrades

Toni i Emilio reben la mateixa tràgica trucada: les seves dones estan en coma després d’una allau en una estació d’esquí. Quan es presenten al taulell d’admissions de l’hospital fan un sorprenent descobriment: les seves dones són, en realitat, la mateixa persona, Laura. Durant anys, Laura ha dut en secret vides paral·leles, i ara Emilio i Toni lluiten per demostrar qui dels dos és l’únic i autèntic marit.

Després de la intimista La innocència, Lucía Alemany fa un gir radical per al seu segon llargmetratge com a directora amb Mari(dos), una comèdia escrita pels guionistes de Tres bodas de más, amb la qual busca desconstruir la masculinitat de la mà de Paco León i Ernesto Alterio, els quals mantenen una gran química. Aquesta és una comèdia on el riure està assegurat, gràcies a un guió còmic, on els girs sostenen una sorpresa constant, cadascuna més inesperada i brillant, i amb uns personatges sòlids i perfectes.

Títol original: Mari(dos)
Director: Lucía Alemany
Guió: Pablo Alén, Breixo Corral.
Intèrprets: Paco León, Ernesto Alterio, Lucía Gómez, Emma Hernández, Kirill Bunegin, Celia Freijeiro, Raúl Cimas i Jesús Olmedo.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys
Durada: 102 minuts
Idioma: Original en castellà
Any: 2023
País: Espanya