La sirenita (Cinema Kubrick)

La sirenita (Cinema Kubrick)

Cinema Kubrick

  • Diumenge 4 de juny de 2023, 11:30h
  • Diumenge 4 de juny de 2023, 20:15h (V.O.S.)
  • Dimecres 7 de juny de 2023, 18:00h

Comprar entrades

Ariel és una jove sirena, filla del Rei Tritó, cansada de viure sota l’aigua i que desitja saber més sobre el món que hi ha més enllà del mar i, mentre visita la superfície, s’enamora de l’atractiu príncep Eric. Ariel fa un pacte amb Úrsula, la malvada bruixa del mar, que li dona l’oportunitat de viure la vida a l’exterior, però acaba posant la seva vida -i la corona del seu pare- en perill.

La sirenita és la reinterpretació d’acció real que fa l’eficaç director Rob Marshall (Chicago i Piratas del Caribe: En mareas misteriosas) del clàssic musical animat guanyador de dos Oscar i creat a partir del famós conte de Hans Christian Andersen. La nova proposta de Disney conserva el cor i l'ànima de la història que coneixem i estimem, elevant-se encara més pel treball de les estrelles principals, des d'una actuació estel·lar perfecta de Halle Bailey a Javier Bardem, passant per la malvada Úrsula de Melissa McCarthy.

Títol original: The Little Mermaid
Director: Rob Marshall
Guió: David Magee
Intèrprets: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni, Melissa McCarthy i Javier Bardem.
Qualificació: Apta per a tots els públics
Durada: 135 minuts
Idioma: Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà
Any: 2023
País: Estats Units