Kinds of Kindness (Cinema Kubrick)

Kinds of Kindness (Cinema Kubrick)

Cinema Kubrick

  • Dissabte 20 de juliol de 2024, 19:15h
  • Diumenge 21 de juliol de 2024, 19:15h (V.O.S.)
  • Dimecres 24 de juliol de 2024, 19:45h

Comprar entrades

Faula en forma de tríptic que narra tres històries: la d’un home atrapat que intenta prendre les regnes de la seva pròpia vida; la d’un policia aterrit perquè la seva dona, que havia desaparegut al mar, ha tornat i sembla una altra persona i, finalment, la història d’una dona decidida a trobar algú amb un do especial, destinat a convertir-se en un prodigiós líder espiritual.

Guanyadora del premi a Millor actor per a Jesse Plemons al darrer Festival de Canes. Yorgos Lanthimos (Pobres criaturas) dissecciona la societat amb humor i estil kubrickià en la seva última obra. Una de les particularitats de Kinds of Kindness és que explica tres històries diferents i independents, amb els actors canviant de personatges en cadascuna. Un interessant joc de màscares en què Emma Stone és la més beneficiada, en un repartiment que funciona a la perfecció. L'antologia a l'amor tòxic i els valors contaminats de la societat per part de Lanthimos és tota una festa de la seva analítica sociopatia.

Títol original: Kinds of Kindness
Director: Yorgos Lanthimos
Guió: Yorgos Lanthimos, Efthimis Filippou.
Intèrprets: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie i Hunter Schafer.
Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys
Durada: 164 minuts
Idioma: Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà
Any: 2024
País: Regne Unit