Historias para no contar (Cinema Kubrick)

Historias para no contar (Cinema Kubrick)

Cinema Kubrick

  • Divendres 2 de desembre de 2022, 18:30h
  • Dissabte 3 de desembre de 2022, 21:45h
  • Diumenge 4 de desembre de 2022, 18:00h
  • Dilluns 5 de desembre de 2022, 20:45h
  • Dimarts 6 de desembre de 2022, 18:00h
  • Dimecres 7 de desembre de 2022, 19:15h

Comprar entrades

En clau de comèdia, Historias para no contar narra situacions en les quals ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes… Cinc històries amb una mirada àcida i compassiva per la incapacitat per governar les nostres pròpies emocions.

Historias para no contar és una pel·lícula amb el segell Cesc Gay molt orgullosa de dur-lo: fonamentada en diàlegs enginyosos i reconeixibles, posa un altre cop el bisturí entre les esquerdes de la personalitat humana i les seves misèries, sobretot quan es tracta de relacions d’amor, amistat… i rivalitat professional. Gelosia, mentides, enveja, manipulació, desconfiança, prejudicis, covardia, invasió de la intimitat aliena, ridícul i xafarderia són només algunes de les perles que marquen aquesta galeria de petits pecats capitals dissenyada per riure de nosaltres mateixos.

Títol original: Historias para no contar
Director: Cesc Gay
Guió: Cesc Gay, Tomàs Aragay.
Intèrprets: Àlex Brendemühl, Anna Castillo, José Coronado, Chino Darín, Antonio de la Torre, Verónica Echegui, Brays Efe, Quim Gutiérrez, Alexandra Jiménez, María León, Nora Navas, Alejandra Onieva, Javier Rey, Eva Reyes, Maribel Verdú i Javier Cámara.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys
Durada: 99 minuts
Idioma: Original en castellà
Any: 2022
País: Espanya