Hasta que la boda nos separe

Hasta que la boda nos separe

SALA VIRTUAL DES DELS VOSTRES DISPOSITIUS (SMART TV, ORDINADOR, TAULETES I MÒBIL)

Estrena a la Sala Virtual de Cine.

Recorda que amb la teva entrada, 1€ anirà destinat a Cineclub Vilafranca si utilitzes el codi: salavirtualcineclubvilafranca. Gràcies per endavant.

Anar a la Sala Virtual de Cine 

La Marina (Belén Cuesta) es guanya la vida organitzant casaments. A diferència dels seus clients, la Marina gaudeix una vida sense lligams ni compromisos, fins que coneix el Carlos (Álex Garcia). El que per a ella és només un affaire i per a ell un moment de debilitat acabarà capgirant-ho tot, ja que ell té novia (l’Alexia -Silvia Alonso-), que casualment és amiga de la infantesa de la Marina.

Nova comèdia nupcial, no tan romàntica com sembla, dirigida per Dani de la Orden i amb un repartiment encapçalat per Belén Cuesta. La pel·lícula, de passada, reflecteix el món dels negocis que es dediquen a la organització de bodes i tota la parafernàlia que en gira al voltant.

 

Títol original: Hasta que la boda nos separe
Director: Dani de la Orden.
Guió: Olatz Arroyo, Eric Navarro i Marta Sánchez.
Intèrprets: Belén Cuesta, Álex García, Silvia Alonso, Antonio Dechent, Mariam Hernández, Adrián Lastra, Gracia Olayo, Salva Reina, Leo Harlem, Antonio Resines, Malena Alterio, Jordi Sánchez, Ernesto Sevilla, Pilar Calvo Morillas, Juana Cordero i Norberto Trujillo.
Gènere: Comèdia.
Qualificació: Pendent de qualificació per edats.
Durada: 110'
Idioma: Projecció en V.O. (castellà).
Any: 2020
País: Espanya