Fast & Furious X (Cinema Kubrick)

Fast & Furious X (Cinema Kubrick)

Cinema Kubrick

  • Diumenge 4 de juny de 2023, 17:30h
  • Dimecres 7 de juny de 2023, 20:45h

Comprar entrades

Dom Toretto s'enfrontarà a un nou enemic: Dante Reyes, fill del narcotraficant Hernán Reyes. Fa 12 anys, la intromissió de Toretto i Brian O'Conner va costar a Reyes el seu imperi criminal i Dante està desitjant venjar-se amb una cosa pitjor que la mort, l'objectiu: el fill de Dom de vuit anys.

Després de més de dues dècades i havent guanyat una enorme popularitat entre el públic al llarg dels anys, la saga d'acció Fast & Furious és una de les franquícies amb més història del cinema i que ha acollit una gran varietat d'estrelles de Hollywood. Amb Vin Diesel i Jason Momoa com a veritables protagonistes, Fast & Furious X fa un gir de volant inaugurant un tancament doble carregat d'acció i amb l'essència que esperaria qualsevol fan de la saga.

Títol original: Fast X
Director: Louis Leterrier
Guió: Dan Mazeau, Justin Lin.
Intèrprets: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jason Momoa, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Brie Larson, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron i Rita Moreno.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys
Durada: 141 minuts
Idioma: Doblada al castellà
Any: 2023
País: Estats Units