El sentido de un final

El sentido de un final

Sala Zazie

  • Divendres 26 de gener de 2018, 19:30h (V.O.S.)
  • Dissabte 27 de gener de 2018, 20:00h
  • Diumenge 28 de gener de 2018, 19:00h
  • Dimecres 31 de gener de 2018, 20:15h

Comprar entrades

Té sentit autoenganyar-se?

L’Acurada  i no tant crua adaptació de la premiada novel·la homònima del reputat escriptor anglès Julian Barnes. Es tracta d’una reflexió sobre la soledat, les relacions sentimentals i l’amistat, però sobretot de la mentida.  Batra ens relata la història d’en Toni, un jubilat i divorciat que manté una plaent, rutinària i solitària vida. Tot això canviarà molt en reaparèixer el seu gran amor, la Verònica (Charlotte Rampling), la seva novia dels temps de joventut a la universitat.

Tots aquests canvis i retrobaments, venen donats per un sorprenent llegat, un diari que guardava el seu millor amic, ara es troba en mans de la misteriosa Verònica, una dona anciana i gelosa de la seva intimitat, que no li posarà fàcil en voler-lo recuperar.

El Toni no tindrà més remei que fer una serie de “flahsbacks” al seu passat que recrearan moments mai oblidats tot i que  que pensava estaven superats.

Podrà actuar responsablement en conèixer les consequències que els seus actes van comportar?  

La bona direcció i l’acurat treball d’actors, així com, la posada en escena de tots aquests records i moments transcendentals, ens faran viure si en Toni es capaç de veure més enllà dels seus propis fantasmes.

 

Títol original: The Sense of an Ending
Director: Ritesh Batra
Guió: Nick Payne
Intèrprets: Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Harriet Walter, Michelle Dockery, Emily Mortimer
Gènere: Drama
Durada: 108 minuts
Idioma: Projecció en versió doblada
Any: 2017
País: Regne Unit