El acusado (Sala Zazie - Casal)

El acusado (Sala Zazie - Casal)

Sala Zazie

  • Dissabte 3 de desembre de 2022, 20:00h (V.O.S.)
  • Dimarts 6 de desembre de 2022, 19:00h
  • Dimecres 7 de desembre de 2022, 20:00h

Comprar entrades

Els Farel són una parella poderosa: Jean és un destacat expert francès i la seva dona Claire una assagista coneguda pel seu feminisme radical. Junts tenen un fill exemplar, Alexandre, que estudia als Estats Units i torna a París per a visitar els seus pares. Allà coneix Mila, una jove a la qual porta de festa i qui l’endemà al matí presenta una denúncia en contra seva per violació.

Entre el drama familiar i el thriller judicial, Yvan Attal explora a El acusado, amb un repartiment d’estrelles franceses, totes amb ocasió de lluïment, les conseqüències d’una acusació de violació. La pel·lícula ofereix un retrat complex i gens maniqueu del consentiment i del procés judicial de víctima i botxí. És un film que incita a un debat molt oportú, i ho fa cobrint tots els punts de vista sobre el tema. Vibrant durant la seva intensa i llarga durada, l’espectador té l’última paraula a l’hora d’acabar el judici.

Títol original: Les choses humaines
Director: Yvan Attal
Guió: Yaël Langmann, Yvan Attal.
Intèrprets: Ben Attal, Suzanne Jouannet, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Kassovitz, Pierre Arditi, Audrey Dana, Benjamin Lavernhe i Judith Chemla.
Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys
Durada: 138 minuts
Idioma: Doblada al castellà / Versió original en francès subtitulada al castellà
Any: 2021
País: França