Downton Abbey: Una nueva era

Downton Abbey: Una nueva era

Sala Zazie

  • Divendres 27 de maig de 2022, 19:00h (V.O.S.)
  • Dissabte 28 de maig de 2022, 20:00h (V.O.S.)
  • Diumenge 29 de maig de 2022, 19:00h
  • Dimecres 1 de juny de 2022, 20:00h

Violet, la comtessa vídua de Grantham, ha heretat una vila al sud de França d’un vell amic. Mentrestant, un cineasta obté el permís de Mary per rodar una pel·lícula a Downton Abbey. Robert pensa que és una idea espantosa tenir els actors donant voltes per allà, però la resta estan encantats amb la idea. A fi d’oblidar-se’n que estan rodant al comtat, alguns membres de la família viatjaran a França per descobrir per què l’amic de Violet li ha deixat una vila.

Lleugera, elegant, divertida i deliciosament frívola, aquesta seqüela de la pel·lícula del 2019 que continuava expandint l’univers de la mítica sèrie d’època celebra els millors moments de la ficció televisiva i resulta simpàtica i emotiva tant per als fanàtics de la mateixa com per als neòfits. Dirigida per Simon Curtis (El arte de vivir bajo la lluvia, Mi semana con Marilyn) i amb un guió escrit pel creador de la sèrie Julian Fellowes (Gosford Park), suposa alhora una conclusió excel·lent per un dels drames més seguits i estimats dels darrers anys.

Títol original: Downton Abbey: A New Era
Director: Simon Curtis
Guió: Julian Fellowes
Intèrprets: Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Imelda Staunton i Penelope Wilton.
Qualificació: Apta per a tots els públics
Durada: 125 minuts
Idioma: Doblada al castellà / Versió original subtitulada al castellà
Any: 2022
País: Regne Unit