Crímenes del futuro (Sala Zazie - Casal)

Crímenes del futuro (Sala Zazie - Casal)

Sala Zazie

  • Dijous 6 d' octubre de 2022, 20:15h (V.O.S.)
  • Divendres 7 d' octubre de 2022, 21:30h (V.O.S.)

Quan l’espècie humana s’adapta a un entorn artificial, el cos humà és objecte de noves transformacions i mutacions. Amb l’ajut de la seva companya Caprice, Saul Tenser, cèlebre artista performatiu, escenifica la metamorfosi dels seus òrgans en espectacles d’avantguarda. Timlin, una investigadora de l’Oficina del Registre Nacional d’Òrgans, segueix de prop les seves pràctiques. És llavors quan un grup misteriós apareix: volen aprofitar-se de la fama de Saul per revelar al món la pròxima etapa de l’evolució humana…

Hipnòtica i brillant celebració de l’ideari i el cinema del seu director, Crímenes del futuro és una pel·lícula que ens retorna el millor i més original David Cronenberg. Pertorbadora, fosca, sensual, divertida i plena de metàfores i interpretacions, és un film que torna a la fascinació del cineasta per les càmeres, pel cinema, per gravar-ho tot. Un pervers i sucós relat noir que conté ingredients més que suficients per gaudir d’una altra obra del realitzador canadenc.

Títol original: Crimes of the Future
Director: David Cronenberg
Guió: David Cronenberg
Intèrprets: Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Yorgos Pirpassopoulos, Tanaya Beatty, Nadia Litz, Lihi Kornowski i Denise Capezza.
Qualificació: No recomanada per a menors de 18 anys
Durada: 107 minuts
Idioma: Versió original en anglès subtitulada al castellà
Any: 2022
País: Canadà