Casa en flames (Sala Zazie - Casal)

Casa en flames (Sala Zazie - Casal)

Sala Zazie

  • Dissabte 20 de juliol de 2024, 17:30h
  • Dimecres 24 de juliol de 2024, 17:30h

Comprar entrades

La Montse està molt contenta perquè passarà un cap de setmana amb tota la família a la casa que tenen a Cadaqués. Fa temps que està divorciada, el seu ex té una nova parella i els fills s’han fet grans i van a la seva sense fer-li gaire cas... Però aquest cop no permetrà que res ni ningú engegui el cap de setmana a rodar, encara que per aconseguir-ho hagi de cremar-ho tot.

Dani de la Orden, amb un guió d'Eduard Sola, torna al to de comèdia dramàtica dels seus primers treballs, Barcelona, ​​nit d'estiu i Barcelona, ​​nit d'hivern. La pel·lícula aborda amb subtileses i amb sentit de l'humor el terrible assumpte de la soledat. Una pel·lícula intimista que parla de tot allò que no diem i ens guardem, traient a la llum la part més egoista que tenim tots amb la gent que més volem. Amb una posada en escena oberta, senzilla, directa i una direcció d'un repartiment coral, liderat per una magnífica Emma Vilarasau, amb un excel·lent balanç de veritat i humor en cada personatge.

Títol original: Casa en flames
Director: Dani de la Orden
Guió: Eduard Sola
Intèrprets: Emma Vilarasau, Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto San Juan, Clara Segura, Jose Pérez-Ocaña i Macarena García.
Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys
Durada: 110 minuts
Idioma: Original en català
Any: 2024
País: Espanya