Ascensor para el cadalso (Cicle NU - Jazz Club Vilafranca)

Ascensor para el cadalso (Cicle NU - Jazz Club Vilafranca)

Sala Zazie

  • Dimecres 18 de maig de 2022, 20:00h (V.O.S.)

Comprar entrades

Julien Tavernier, heroi de la guerra d'Indoxina, treballa per a l'industrial Simon Carala, i és l'amant de la seva esposa, Florence. Per poder viure junts, els amants decideixen matar el marit de manera que sembli un suïcidi, però passa una cosa que no estava prevista i tot acabarà complicant-se més del que es pensaven inicialment.

Es tracta d’una experiència absolutament determinant per a la música futura del trompetista Miles Davis, perquè va significar una mena de descoberta associada a l’expressivitat de la sordina Harmon. La banda sonora de Davis, va ser enregistrada una matinada de desembre de 1957, en una sessió gairebé improvisada mentre els músics visualitzaven fragments del film.

Després de la sessió hi haurà un tast a càrrec de Joan Rubió.

Sessió organitzada per Jazz Club Vilafranca en el marc del Cicle NU (Cicle de música i vins de mínima intervenció), amb el suport de Cineclub Vilafranca. Els socis d’ambdues entitats tenen accés gratuït. 

Preu únic: 3,90 €

Títol original: Ascenseur pour l'Echafaud
Director: Louis Malle
Guió: Louis Malle, Roger Nimier
Intèrprets: Jeanne Moreau, Maurice Ronet, Georges Poujouly, Yori Bertin, Jean Wall, Elga Andersen, Sylviane Aisenstein, Micheline Bona, Gisele Grandpré, Jacqueline Staup, Marcel Cuvelier i Gérard Darrieu.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys.
Durada: 90
Idioma: Versió original subtitulada al castellà
Any: 1957
País: França